Har du en god forretningsidè? Få med Empatix på laget!

Empatix har opp gjennom årene fått mange henvendelser fra kunder med gode ideer, som ønsker å ha Empatix med på eiersiden. Frem til nå har vi alltid avvist slike forslag – med mindre de var fullfinansiert.

Nå har vi gode nyheter for deg som er en gründer med en god forretningsidè:

I 2017 endrer vi strategien, og åpner nå opp for at vi kan gå inn på eiersiden i firmaer med gode ideer. Dette forutsetter at følgende kriterier er oppfylt:

  • Forretningsplan

    Det må finnes en god forretningsplan for hvordan ideen skal skape inntekter – og Empatix må ha tro på den

  • Spesifikasjon

    Det må finnes en god kravspesifikasjon for implementasjon (og Empatix må være istand til å utvikle det)

Hvis 1 og 2 er oppfylt så gir vi rabatt på timeprisen mot en eierandel i firmaet. Rabatten vil stå i forhold til eierandelen i firmaet. Empatix kan også gå inn i styret og hjelpe aktivt til med teknologisk rådgivning for å bidra til at ditt firma blir en suksess.

Oppsummert

Hvis du har en gode ide til en app eller et webbasert system med godt inntektspotensiale – ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

OBS: Det er fortsatt ingen risiko for at vi stikker av med ideen din, vi vil alltid ha med grunderne på laget for å sikre at produktet lykkes. Organisasjonen for å selge, markedsføre, forvalte og supportere produktet må du fortsatt bygge selv – eller ha fra før.