En riktig God Jul fra Empatix!

Det har vært et begivenhetsrikt år for undertegnede – spesielt da jeg etter 17 lange og lærerike år i samme firma fant ut at det var på tide å søke nye utfordringer. Overgangen til ny stilling som daglig leder i Empatix AS har så langt vært en spennende opplevelse! Vi er et lite firma – mindre enn jeg har vært vant med de siste femten årene eller så – men humoren sitter løst, og jeg har merket meg at hverken det å være daglig leder, eller eldstemann på laget, så langt har reddet meg fra å tidvis være den det går ut over.. 🙂

I løpet av de siste månedene har jeg hatt gleden både av å bli kjent med, men også jobbe for og med, flere av våre gode og trofaste kunder. Empatix er i tillegg i forsiktig vekst, og bare i løpet av de siste par månedene har vi kunnet ønske to nye medarbeidere velkommen – slik at vi går inn i 2019 som et sterkt team, bestående av 8 utviklere.

Den ekstra bemanningen vil komme godt med. Vi har på våre hjemmesider oppfordret de som har ideer til apper eller andre løsninger, om å ta kontakt med oss for en uforpliktende (og selvfølgelig fortrolig) prat, og responsen har vært enorm! Det er mange i Norge med gode ideer – enten det er enkeltpersoner, etablerte firmaer, studenter eller ungdomsskoleelever. Med flere av dere har vi funnet tonen og jobbet oss frem til avtaler, og vi i Empatix ser frem til en vår med en rekke morsomme og varierte prosjekter! I tillegg håper jeg at de av dere som vi ikke direkte har kunnet hjelpe, har fått noen pekepinner om hva som skal til for å videreutvikle en ide til et produkt.

En riktig God Jul, og Godt Nytt År, til alle kunder og samarbeidspartnere – gamle som nye – fra alle oss i Empatix!

Jan Kjetil Wik
Daglig leder
Empatix AS