Empatix slår seg sammen med CoreTrek AS

Tirsdag 24/11 kjøpte CoreTrek AS alle aksjene i app- og webutviklingsselskapet Empatix AS, og de to Vestfold-bedriftene slår seg dermed sammen. Navnet Empatix vil etterhvert forsvinne til fordel for CoreTrek, og vi i Empatix tar med oss dyktige kolleger og en spennende kundeportefølje inn i den nye konstellasjonen.

Empatix slår seg sammen med CoreTrek AS

Terje Henden og Thomas Ekdahl fra Empatix overlater roret til Kristian Susnic i CoreTrek

Vi ser at en sammenslåing gir oss mange nye muligheter i et voksende marked, og gleder oss til å få nye og dyktige kolleger i Sandefjord – der kontoret vil ligge. Kristian Susnic fra CoreTrek vil overta Thomas Ekdahls rolle som daglig leder. Susnic er engasjert og entusiastisk med tanke på sammenslåingen:

-Med Empatix får vi ombord et sterkt innovasjonspreget utviklermiljø, noe som passer oss i CoreTrek veldig bra. Empatix har en spennende kundeportefølje og vi mener at kompetansen og erfaringen i CoreTrek også vil komme Empatix-kundene tilgode. Det å kunne tilby et bredt spekter av tjenester innenfor den digitale sfæren er en fordel både for oss og kundene, sier Susnic.

Gründer og daglig leder av Empatix, Thomas Ekdahl, startet selskapet som et enkeltmannsforetak i 1995. Thomas ser fram til å fokusere enda mer på det faglige, og gi Postnord (som har vært med nesten hele veien) og våre andre kunder full fokus.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av teknologi og har alltid likt å se de mulighetene teknologi kan gi i en kommersiell og brukervennlig kontekst. Nå ser jeg frem til å få lov til å fokusere enda mer på nettopp dette istedenfor administrative oppgaver som daglig leder. Vi i Empatix gleder oss til de mulighetene som åpner seg ved å være en del av et større fagmiljø med spennende prosjekter og kunder, sammen med nye dyktige kolleger, sier Thomas Ekdahl.

2020 ser ut til å bli et av de beste årene

Da corona slo til i mars var det vanskelig å se for seg hvordan dette året skulle bli.

Men både Empatix og CoreTrek opplever at annerledesåret 2020 ligger an til å bli et historisk godt år for selskapene både på omsetning og resultat. Sammenslåingen vil styrke oss ytterligere som leverandør av avanserte webløsninger.

– Empatix kommer til et positivt og fremoverlent miljø som er i god fart opp og frem, og sammen blir vi enda sterkere. Vi er fortsatt interessert i vekst og er klare for nye oppkjøp. Aller mest ønsker vi å bli større og sterkere innen markedsføring og innholdstjenester i årene som kommer, avslutter Kristian Susnic.